Alban Skenderaj

Në Abi Çarshia një nga momentet më të bukura ishte koncerti madhështor nga artisti i mirënjohur Alban Skenderaj, i cili me zërin e fuqishëm dhe tekstet domethënëse e bëri që kjo ngjarje të fitojë magjinë dhe vlerën e duhur. 

Kur fjalët burojnë nga shpirti atëherë zemrat bashkohen dhe bëhen një.