Old Timer Fest

Edicioni i 16-të i Old Timer Fest është mbajtur në Abi Çarshia. Festival që shfaq ekspozimin e veturave të vjetra, duke i bashkuar entuziaztët dhe pasionantët të njihen me kulturën teknike të makinave të vjetra, pavarësisht nga viti i tyre i prodhimit.