Zumba

Festë e madhe për nder të përvjetorit të Abi Çarshisë. Pamje magjepsëse, muzikë, animatorë dhe zumba dancing. Lojë shpërblyese që zgjati deri në Festën e Flamurit - 28 Nëntor, ku u dhanë shumë dhurata dhe shpërblime për pjesëmarrësit e lojës së madhe.

Shumë aktivitete me karaktere rekreative, numër i madh i pjesëmarrësve dhe vizitorëve, që na shumëfishuan festën e gëzimin gjatë një përvjetori të paharruar.