8 march

Në sfond të çdo suksesi vjen gruaja.♥️ 

Nxënësit e shkollës "Emin Duraku" kanë shpërndarë lule për: punonjëset dhe për të gjitha gratë që kanë vizituar qendrën Abi Çarshia. 

8 Marsi - Festa e Gruas!</div>
     </div>
  
    </div></div><footer class=

© 2024 Copyright: Abi Çarshia