EVENTS
8 Marsi

Dita Ndërkombëtare e Gruas reflekton fuqi, sakrificë, mund e kontribut në të gjitha sferat e jetës.

Read more
Festa e Kurban Bajramit - Shell Kosova

Kujtime të bukura në shoqëri të momenteve argëtuese në hapësirat e Abi Çarshisë.

Read more
17 Shkurti

Në ditën e Pavarësisë së Kosovës, 17 Shkurti, vlerat tradicionale i përçojmë më së miri me valle, këngë e hare.

Read more
Alban Skenderaj

Në Abi Çarshia një nga momentet më të bukura ishte koncerti madhështor nga artisti i mirënjohur Alban Skenderaj, i cili me zërin e fuqishëm dhe tekstet domethënëse e bëri që kjo ngjarje të fitojë magjinë dhe vlerën e duhur.

Read more
Bubble Show

Mjeshtri i Balonave, Burhan Oztoprak i ardhur nga Turqia ka sjellë një performancë madhështore në Abi Çarshia.

Read more
Doku N’Garë

Me rastin e ‘ Panairit të Autosportit’ janë parkuar vetura të ndryshme të garave në Abi Çarshia.

Read more
Ekspozita Shpendët Migrues

Dita Ndërkombëtare e Shpendëve Migrues është manifestuar me ekspozitë fotografike, duke i bërë njerëzit ta njohin enciklopedinë dhe llojllojshmërinë e shpendëve.

Read more
Ermal Mamaqi

Artisti i mirënjohur i të gjithë shqiptarëve Ermal Mamaqi, ka qenë prezent si në hapjen e kinemasë më të madhe në Kosovë - Cinemarine, ashtu edhe në premierën e filimit ‘I love Tropoja’.

Read more
New Year

Viti i Ri është një nga muajt më të bukur, ku zbukurimet, drita e magjia nuk marrin fund.

Read more
Old Timer Fest

Edicioni i 16-të i Old Timer Fest është mbajtur në Abi Çarshia.

Read more
Zhonglerë

Gjatë vikendeve aktiviteti që pëlqehet nga të gjitha janë prania e animatorëve e zhonglerëve të ndryshëm, duke sjellë pamje dhe performanca kreative.

Read more
Zumba

Festë e madhe për nder të përvjetorit të Abi Çarshisë. Pamje magjepsëse, muzikë, animatorë dhe zumba dancing.

Read more