8 Marsi

Dita Ndërkombëtare e Gruas reflekton fuqi, sakrificë, mund e kontribut në të gjitha sferat e jetës. Aktiviteti që ngjalli gëzim dhe emocion te secili prej nesh ishte befasia e njërës nga anëtaret e stafit të kompanisë ABI, e cila simbolizonte shembullin e një gruaje të përkushtuar ndaj punës, familjes dhe shoqërisë.

Gruaja meriton trajtim të barabartë dhe lumturi çdo ditë!