Ekspozita Shpendët Migrues

Dita Ndërkombëtare e Shpendëve Migrues është manifestuar me ekspozitë fotografike, duke i bërë njerëzit ta njohin enciklopedinë dhe llojllojshmërinë e shpendëve.