Ermal Mamaqi

Artisti i mirënjohur i të gjithë shqiptarëve Ermal Mamaqi, ka qenë prezent si në hapjen e kinemasë më të madhe në Kosovë - Cinemarine, ashtu edhe në premierën e filimit ‘I love Tropoja’. Ai është bashkuar me audiencën e mysafirëve në Abi Çarshia, duke qenë gazmorë, i hapur dhe zemërgjerë.