New Year

Viti i Ri është një nga muajt më të bukur, ku zbukurimet, drita e magjia nuk marrin fund. Abi Çarshia, Vitin e Ri, e ka manifestuar me kiosqe duke pasur alternativa të ndryshme të pijeve të nxehta dhe duke u shoqëruar gjatë mbrëmjeve nga tingujt muzikorë të bendeve e të DJ-ve të ndryshëm.