Ping Pong

Abi Çarshia së bashku me Klubin e PingPongut organizuan aktivitetin 'Table Tennis Brings Us Together'. Në këtë aktivitet morën pjesë nxënësit e të gjitha grupmoshave të këtij klubi dhe po ashtu ishte prezentë edhe kryetari Shaqir Totaj, i cili na nderoi me ardhjen e tij.